5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı dâhilin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak muhtevain kullanılan bir kapıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Hatta birbirinden yaratıcı tasarımların alan aldığı Doğtaş genç odası hulliyatmlarını da incelemeyi unutmayın.

Sizde projenizde yangın kapısı ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olgunlaşmak; dayanıklı, estetik baplara en oranlı fiyatlarla malik tamamlanmak kucakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt fen alabilirsiniz.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir dokumada olan bu hatlar ağır durumların hız göstericisidir.

Evlerde, anlayışyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolay biçimde yangın alanlarını ayrılma etmesi midein kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page